Campingviking. Camking? Vimping?

Med en halvtimme kvar av dagen; Hej! Jag är trött, men annars är det bra. Riskettan i full gång i teorisalen. Jag städade vardagsrummet igår och slog in julklappar och det kändes bra. Jag BEHÖVER städa min halva av sovrummet för herre min JE men liksom… Man skall orka. Jag får se ifall jag har energi ikväll, ifall jag kan komma en liten bit på vägen åtminstone? Eller så slöar jag i soffan med Johan. Han var nere och jagade igår kväll så vi sågs ju inte, och det är ju alltid lite trist. Det är väl visserligen fint att få sakna honom lite ibland, också :)

Tanken var att vi skulle fara på Dollarstore ikväll för att handla grejer inför festen på lördag, men han satt fast på en buss i typ fyrtio minuter förut och blev akut TRÖTT så vi får lösa det imorgon. Jag har också den här grejen att jag inte kan färga mitt hår innan vi varit på Dollarstore eftersom jag har slut på handskar hemma, men ehhhh jag får färga håret på torsdag. Eller fredag, så fort jag kommit hem. Fredag eftermiddag/kväll är det eventuellt viking PÅ för att hjälpa folk att slå upp tält osv, vi får se.

Jag beställde en ny sovsäck igår, för den jag har är kallare än vad som fungerar för mig och det skall vara ganska kyligt på lördag när vi skall tälta och jag kände att äh, fuck it, det är värt att köpa en ny, varmare om det gör att jag slipper oroa mig inför att sova. Man kan ha två sovsäckar. Man kan till och med stoppa den ena i den andra om man vill vara extra varm! Jag tar med båda. Jag tänker att fungerar värmen bra i den nya kan jag ha den gamla under mig, för extra skydd mot kylan underifrån. Det är ju tydligen den som är problemet när man campar, enligt Sidor™.

Annars väntar jag på mitt smink från My Pretty Zombie Cosmetics, fortfarande. Det skickades för ehhh snart två veckor sedan (tror jag) och borde väl dyka upp i Sverige snart. Jag får se vad det blir för tull osv, men det känns ju inga problem att betala tull för något jag i övrigt fått helt gratis?? man vore ju dum om man klagade.

OK ändrade planer, det blir nog Dollarstore idag ändå. Vi måste handla mat säger han, så vi behöver ändå fara. Får se ifall jag kan ta en banan innan jag lämnar jobbet då, så att jag inte blir HANGRY på stan :D

HA EN FIN KVÄLL HEJDÅ

Kommentera