Free hat

En väldigt varm torsdag är snart till ända. Jag har varit ett sommargoth i klänning och känner mig mest klibbig och trött, hurra. Imorse sprang jag; då var det väldigt rimlig och behaglig temperatur ute, men vi går ju mot varmare tider så ”yay” antar jag :P

Igår grillade vi! Eller ja, Johan grillade och jag stod i köksfönstret och andades <3 Sedan kikade vi på X-Files och åt och sedan var kvällen slut, haha. Jag lade mig tidigt, Johan kokade färdigt sin rådjursskalle på spisen (som man gör).

Jag beställde häromdagen en svart hatt och idag har den kommit, så nu kan snart detta sommargoth uppgradera lite. Woo! Jag hoppas att den skall kunna skydda mig någorlunda mot solens djävla strålar (FÖRSVINN DU SOM LYSER) så att jag kanske inte bränner mig så mycket. Det är ju det här med att vara kritvit och att vägra utsätta sig för solljus mer än man måste som gör en ganska känslig i solljus… Sistgång jag aktivt solade var jag 14 år gammal: you do the math.

Kvällens handledarkurs (och veckans tredje kurs…) är just igång och det är så svinigt varmt här trots att dörren står öppen. Jag går hem om 40 minuter så då blir det ju lite svalare, men hoppas att det här gänget inte klibbar fast här inne ikväll lol.

Imorse sprang jag W3R3. Jag har lagt in den + hela W4 i Runkeeper så att jag slipper mecka med struliga appar som vill ha betalt; jag betalar redan för Runkeeper, så might as well använda alla dess funktioner — som att lägga in egna pass. Kör W4R1 på lördag morgon; får nog ställa ett larm tbh, det skall bli ~27 grader (!!!) på lördag så NEJ TACK. Jag tänkte mest ägna helgen åt att sy i övrigt, skall bara bli klar med toillen (tjat tjat).

Mmmm. Annars? Oklart. Kort dag imorgon, 2 lärare på plats. En lugn fredag. Jag skall färga håret …någon gång. Efter jobbet imorgon? Kanske det. Trött på de fula rötterna. Nu kan jag visserligen täcka rötterna med min HATT men också… Well. Hatt har sina begränsningar. Kan ju inte ha hörlurar på om jag går med hatt, t.ex!

Veckans sista blogginlägg imorgon. Blir det en bild på mig i hatt? VEM VET. Förmodligen inte, om jag inte tycker att jag ser tillräckligt fancy ut :P

HEJDÅ