Hon är igång igen!


Yay! Det blev C25k W1R1 i fredags och W1R2 igår och det känns jättebra? Igår var det runt 22 grader när jag sprang vilket jag var lite för varmt klädd för, men springandet i sig gick tillräckligt bra så jag har inga klag mer än att jag var svettig, vilket ju ändå tillhör.

Det är måndag, jag sitter i Majorna och försöker få ordning på saker. Det går …sådär. Jag har lite panik över grejer som borde vara klara och som inte är det så jag försöker mest bara lappa ihop detta för att jag kanske skall låta bli att ha ångest hela natten sedan. Jag sov sisådär natten till idag, har två lärare hemma sjuka så det är lite mycket att jonglera för tillfället. Vi är lediga på onsdag, så jag skall försöka att få undan de här grejerna som just nu stressar mig så att jag kan få andas lite då. Vi har pratat om att åka och fiska, och det skall enligt väderleksrapporter bli upp mot 25 grader (!!!) så det blir nog en fin dag. Så länge jag hittar lite skugga att gömma mig i, bara.

Nåväl. Jag betar av min lista och hoppas på det bästa. Jag har skrivit på det här inlägget i för många omgångar nu så jag tror att det bara är dags att posta innan det faller helt ur minnet här. Jag hoppas att jag är lite roligare imorgon, det är ju ändå VALBORG vilket känns som en bra häxdag :)

Ha en fin eftermiddag!