Snake baby

Posta något för att ha postat något. Det är tisdag, det är en timme kvar av dagen och jag är just nu trött. Dagen har i övrigt flutit på bra, jag är mest bara seg. Ingen jätteinspiration att skriva något, men jag inbillar mig att om jag tvingar mig själv till detta så är det enklare att upprätthålla, istället för att ge mig själv ursäkter att låta bli.

Jag har beställt en näsring till min fest nu också. Både den och de snygga örhängena (som borde komma vilken dag som helst!) är från svenska säljare vilket jag gillar; båda är alltså köpta via Etsy. Hon jag köpt örhängena från har så sjuuuukt mycket snyggt i sin butik så det finns en VISS RISK att jag kommer att handla därifrån fler gånger om jag är nöjd :))))

Johan skall slåss ikväll; Elvira har scouter. Jag skall duscha och diska, så eh… Glammigt. Klockan är snart fem i fem och det är fortfarande dagsljus ute. Solen sken en stund på lunchen och jag tog en promenad men föll i en stentrappa och kom undan med blotta förskräckelsen och en viss förundran att jag lyckades med konststycket att INTE skrapa upp båda händerna? Blessed, eller något. Hashtag.

Yeah, det blir inte så mycket mer inspirerat än såhär idag. Ha en fin kväll så eh kanske jag är roligare imorgon (eller inte) lol