Hjärtdagen

Med denna bild från april 2012 säger vi hej denna onsdag!

Det är Alla Hjärtans Dag, hälften bryr sig inte och hälften är aggressivt för eller emot men jag gillar ju temadagar och ser fram emot att ta med Johan till Vinarium efter jobbet för lite middag. Det finns ju tristare saker att göra en onsdag?

Jag har ägnat en halvtimme åt aggressiv städning på vinden här så just nu är jag GENOMVARM vilket eh inte bådar gott för hela det här ”vara snygg och fräsch på middag” men det är vad det är.

Presentationen igår gick bra~ish, det hade kunnat gå bättre men omständigheter (dvs allt behövde tolkas i omgångar + de svåra ämnena var jättesvåra även för publiken så jag skall efterforska lite mer och återkomma till dem) gjorde det väl lite knivigare än jag hade hoppats på. Men nu är det klart! Kom hem en timme sent eftersom det drog över tiden, men jag orkade i alla fall dammsuga hallen så det blev *något* gjort. Wooo.

Jag har köpt örhängen till min födelsedag och någon form av outfit börjar väl ta form? Nice. Jag skall även fundera på hur jag vill sminka mig och sådant är ju bara kul :D Jag hoppas att jag skall ha lite tid och ork till att göra mig snygg när det väl är dags för festen; jag har redan börjat ha ångest inför det hela (wooo) så ehhh det blir nog bra. Jag har folk som har erbjudit sig att vara lite hjälpredor dock, och jag vet att jag har många vänner som absolut skulle ställa upp om jag behöver paniklösa saker så jag får nog mest bara försöka sitta ner i båten, planera allt så gott det går och sedan lita på att det löser sig. Andas i påse, andas i fyrkant.

Ett par timmar kvar av dagen. Jag har den här veckan lyckas lösa ett par av de där grejerna som gnager på mig på nätterna; jag måste bara få tummen ur och lösa den som gnager värst av alla. Det är förmodligen egentligen jätteenkelt att göra? Jag behöver bara …göra. Men ja. Ni vet ju. Det är en kulle, och det är halt som fan ute. Jag skall se ifall jag kan få det gjort idag, senast imorgon och så kanske jag får sova gott i helgen. Det hade varit något, det :)

Imorse tog jag en liten sovmorgon efter att jag först legat vaken ett par timmar men sedan lyckats somna, så det blev ingen längre promenad till jobbet. Tog däremot en promenad på lunchen så nu ligger jag bra till inför kvällen — kommer att ligga på över 10k när vi kommer hem efter middagen sedan, så :)

Mmm… Ha en fin dag!