Fire on my brain

Lillchefen skall snart åka till Majorna (om 2 timmar, dvs) och den här gången tänkte jag nog se till att åka med RÄTT VAGN typ? Har hört att det är en fördel. Öh.

Jag har gjort en massa grejer och det känns som att jag ändå missar hälften av vad jag skall göra, men det löser sig väl. Jag behöver få färdigt det sista av min presentation som skall hållas imorgon (och jag måste komma ihåg att klä mig extra representativt och trevligt imorgon) och jag borde också sätta mig och titta på siffror och ta några beslut där och vi skall även byta namn på ett par av våra paket så det finns en del att göra kring det också ja just det och så måste vi få ordning på det här med det nya teoriupplägget och hur fasen kunde jag egentligen sova så gott i nättras som jag alltså gjorde? Glad över det, tho. Det behövs bra sömn inför vissa dagar :)

Jag gjorde något sådant där test igår angående om man är på väg in i väggen och ”allt över 18 är en riskfaktor” och jag hamnade på 22 så jag får väl vara lite uppmärksam, där. Det går bra så länge jag inte kaosar sönder i hjärnan bara, jag får bara låta bli att bli för insnöad på saker och faktiskt bara jobba mig igenom det. Jag ÄR bra på det här, jag måste bara sluta hitta på hinder som inte finns. Tröttsam hjärna. Tröttsam tjej.

Helgen har varit bra! Det var hur trevligt som helst i fredags! I lördags åkte vi ut och grillade korv och pratade och planerade året och nu har vi koll på vad vi vill och vad vi siktar på <3 Det är så djävla nice rent ut sagt att ha en partner som uppskattar att göra tydliga planer ihop? Det gör sådan skillnad för mig att veta att vi är såpass samspelta och att jag själv inte behöver ha ansvar för att saker skall göras osv osv. Bäst <3

Idag Majorna, imorgon presentation vid Järntorget (+ semmeldagen!), på onsdag skall vi på restaurang för det är Alla Hjärtans Dag och på torsdag.. andas lite? typ. Jag bokade en tvättid på fredag kväll. Vila kan man göra när man är död.
skoja bara, jag har typ 1-2 maskiner tvätt så det är inte ens ansträngande med tvättiden; jag kan till och med hänga tvätten i lägenheten ifall det skulle vara för pissigt väder osv.

Men ja. Jag har grejer jag vill vara klar med innan jag far härifrån om två timmar så jag säger hej så länge.