Vill inte slåss, vill inte bråka.

Det var ju dock en jättekul grej att vi snackade i bilen på väg hem från Västerås när jag försökte hålla Johan vaken angående vilka band man vill se live och så, och han snackade om Wulfband som väldigt sällan spelar men gärna vill se. Häromkvällen ba ”Du… visst var det Wulfband du ville se? För de spelar om två veckor” så nu har vi biljetter till det. Jag har bara hört en enda låt av dem men det blir nog kul ändå detta :D

The Abyss skulle ju lägga ner men verkar köra ett år till? Det är bra. Så länge det är band jag kan tänka mig att se går jag gärna dit — jag är mycket förtjust i konceptet hårdrockspub och jag hoppas att folk kan stötta så att de faktiskt har underlag för att fortsätta. Bilden här ovan är från när jag och Eva var på the Abyss i december och såg Morlocks — vilket i sig var en svinkul spelning! Gulliga gammgothar som var vråltaggade? Hur kan man inte bli glad. Bra musik, också! ^^ Jag började nästan slåss med en idiot som hela tiden hoppade in i mig och Eva (och en annan tjej som till slut gick iväg för att hon tröttnade) och eh är det något man vill göra när man är 1. kvinna 2. 164 cm lång och 3. lite smålullig på vin så är det att slåss. Eller inte. Slapp, i alla fall. Jag skällde på honom och varje gång han kom i närheten sedan så blängde jag och då försvann han. TUR.

Idag skiner solen för fullt! Jag tog en promenad nu på lunchen och är jättenöjd över att ha fått lite solsken på mig för en gångs skull. Tog en snabbvända inom Erikshjälpen för att se ifall de hade något kul men jag hittade inget, vilket i sig väl är det bästa eftersom jag inte har pengar (eller plats för saker) just nu såååå.

Igår började jag tidigare och byggde två Excelfiler som jag tror att vi skall ha stor användning av. Eller ja, jag vet att det ena arket kommer att vara till nytta för mig och det andra är väldigt behövt så, det är inte så mycket ”tro” med i bilden.

Veckan började långsamt men går ganska snabbt nu på slutet. Skall börja lite tidigare imorgon pga möte med min chef, men efter jobbet så blir det raka vägen hem och kolla på Netflix (woooo) och sedan typ… chilla. Jag började läsa Alvstjärna igår (blev klar med Drakvingar häromkvällen) så den lär jag ju sluka över helgen, tänker jag. Den norska boken ligger bortglömd och lämnas tillbaka på måndag, jag får väl låna den igen i framtiden om det är så.

Min dupe-mascara har äntligen kommit! Det tog längre tid än förväntat men jag har fortfarande mascara kvar så det är ju ingen stress heller. Fördelen nu är att jag kan testa på riktigt genom att sätta favoriten på ena ögat och dupen på den andra, så ser jag ju direkt ifall de är lika eller ej. Har även samlat på mig ett par tips på andra mascaror som kanske också kan fungera om jag nu tvingas ge upp på Perversion.

Hade ett potentiellt bråk jag skulle behöva genomföra idag MEN det har skjutits på. Antingen får jag bråka imorgon (suck) eller så har det löst sig, det vet jag vid dagens slut (eller morgondagens början, to be fair). Slipper gärna bråka! Det är min sämsta gren.

Nu skall jag se ifall jag kan lyckas städa upp lite på mitt skrivbord. Hejsvej!