Strax före stängning

Det är måndag, och idag har jag väldigt fint betat av min lista på grejer jag Behöver Göra och Blir Stressad Av, vilket är skönt. Har även haft ett kort möte med mina chefer och ringt runt till en massa olika ställen för att lösa Nya Problem Som Har Uppstått(tm) så jag känner att jag har haft en produktiv måndag faktiskt :)

Imorgon far jag till Majorna en sväng och visar upp mig, och resten av veckan ser ganska rättfram ut. Jag hade ångest imorse och kände mig jagad och utsatt, men det har släppt allt eftersom dagen har passerat och just nu känner jag mig mest bara lugn. Skönt! Måndagar är ju speciella.

Det har varit så otroligt kallt men vackert i helgen, det har legat någonstans mellan -6 och -16 och allt får sådana otroliga färger. All den glittrande frosten, de röda kinderna. Nu är det lite varmare ute och isen verkar ha smält, men jag har Icebugs så jag går ju som en gud oavsett.

Idag blir dag 12 i rad då jag når mitt stegmål, så det går ju framåt detta! :) Behöver fortfarande få tummen ur och träna med hantlar hemma; jag köpte både hantlar och en ny (lättare) kettlebell när vi var i Blekinge över jul för att jag skall kunna köra lite bättre pass hemmavid, så det är ju bara att GÖRA, liksom.

Nåväl. Helgen har varit bra, vi har planerat rollspel och tittat på The Gamers och druckit vin och igår besökte jag Fredrik och gav barnen julklappar och fikade lite innan jag gick hem och läste. Fick låna Dödens Port-böckerna av Arhan och läser som ett spjut — jag BORDE ju läsa ut biblioteksboken jag skall lämna tillbaka om en vecka, men men men vem vill läsa om black metal (på norska!) när man kan läsa en av de bättre fantasysviternaaaaa? Får väl ta med black metal-boken till jobbet och läsa på lunchen, den är ju intressant den med. Jag har hittills lärt mig att taggtråd heter piggtråd och att godis heter SNOPP (snop) så jag menar, den ger ju en del ändå :D

OKEJ HEJDÅ HA EN FIN KVÄLL

1 svar på ”Strax före stängning

  1. Vill du läsa bra fantasy (eller kanske snarare skräck) om black metal, på *svenska*, så är ”Grim” av Sara Bergmark Elfgren mycket njutbar.
    /Bibliotekarieidentiteten lämnar aldrig kroppen.

Kommentarer är stängda.