Årets första, årets enda? :P

Gott nytt år!

Är det inte jättekonstigt att jag fyller 40 om 84 dagar? W00t!
Jag har iaf dragit igång #fitbyforty (spexigt med en hash tag) för att peppa mig själv att eh under åtminstone 84 dagar äta lite nyttigare och röra mig lite mer. Får man igång lite vettig rutin på det så sitter det ju i även efter att jag blivit 40, tänker jag :D

Idag tog jag det enormt smarta beslutet att ha mina Icebugs på mig när jag gick till jobbet. Jag promenerade två gånger igår; i slutet av första promenaden började det snöa lite lätt, när vi for för att hämta vår nyårsdagspizza en timme senare var det relativt tjockt lager snö och vi fick sopa av bilen för att kunna se något. Detta har sedermera frusit på och det är halt ute, så hurra för Icebugs! <3 Det var också – i vanlig ordning – väldigt trevligt att komma fram till jobbet och få svida om till riktiga djävla skor, lol.

Julen har varit bra, vi var i Blekinge i vanlig ordning. Vi kom hem relativt sent (21~ish?) på annandagen och dagen efter for jag och Johan till Västerås för att lämna en bil och hämta en annan, så det var ju en JÄTTELÅNG dag där. Vi tog en paus inom Astro där jag köpte en väska för mina drag samt ett par nya drag, så nu är jag jättesugen på att fiskesäsongen skall dra igång — det är ju bara öh minst 100 dagar tills man kan fiska, lol.

Tanken är att vi skall sätta oss någon dag nu i början av året och kika på våra planer för 2024. Först av allt sker ju min 40-årsfest och därefter min 40-årsdag, men i övrigt? Vi har lite marknader och sådant vi är intresserade av att åka på, mest viking men eventuellt också en kort sejour på Medeltidsveckan. Å andra sidan har mtv blivit allt mer märkligt på sistone, jag vet inte riktigt om det är värt pengarna längre. Egentligen vill jag ju mest av allt bara få umgås med mina vänner iklädd medeltidskläder och öh det hade jag ju egentligen kunnat få ut av att åka på lajv, vilket vore närmre och billgare. Men vi får se, jag tycker ju om att vara hemma-hemma också.

Hm. Ja. Vi får väl se ifall bloggandet går att upprätthålla någorlunda också. Det är inte många som läser men det är ju mest roligt för mig egentligen, att läsa tillbaka i tiden och se vad man har haft för sig.

OKEJ HEJDÅ