September till ända

Fick ett litet stress och ba HERREGUD ÄR DET TRE ÅR SEDAN JAG TRÄFFADE PAPPA, men det är ”bara” två år så öh, heja? Saknar honom. Saknar dig, pappa! Jag hoppas att man snart kan börja röra sig i världen igen så att du kan komma hit och hälsa på.

Det är torsdag och en hittills lugn dag. När jag slutar skall jag inom Panduro och fixa lite stuff och så tänkte jag nog svänga inom typ Glitter och köpa hårspännen. SPÄNNANDE. Jag köpte hårspännen när vi var i Blekinge i somras, men jag har liksom lyckats förlägga båda spännena och det stör mig för det var ett utmärkt verktyg för att hålla håret undan ansiktet. Era intressesmurfar, hoppar de i skogsbrynet just nu? Förmodligen inte. Jag skriver mest ner detta för att lite mer förankra det för mig själv, så att jag inte glömmer. Jag har även skrivit det på en liten lapp som jag skall försöka få med mig in på stan, men sistgång jag skrev en lapp för att handla låg den kvar på kontoret så det hade ju inte riktigt den önskade effekten. Glömde köpa hälften, upptäckte detta hemma så fick gå tillbaka till ica (2 min hemifrån) och handla resten också.

Men ja. Veckan närmar sig med stormsteg helg, och snart (24 timmar) sitter jag i mitt vardagsrum med mamma och dricker lite öl inför våra respektive AW. Det skall regna imorgon, får se vad de innebär vad gäller att ta sig till och från krogen. Jag hade tänkt promenera, men ja. Det skall förvisso tydligen även regn nu i eftermiddag/kväll, så får se hur peppigt det blir att promenera in till stan då :P Jag behöver ju dock verkligen få handlat på Panduro idag (som enligt google skall ha öppet till 19!) så jag hoppas att det går att ta sig in oavsett. Jag är inte rädd för vatten; imorse regnade det lite på mig när jag promenerade hem från Johan och sedan spöregnade det en stund medan jag sprang, för att sedan stanna av lagom tills jag var hemmavid igen. Moget :P

Är uppe i 37 dagar runstreak nu, och det känns fortsatt bra :) Skall försöka få till lite fler promenader nu framöver också, jag har minskat mitt nyårsmål med 500 km och ligger ändå VÄLDIGT långt efter, men klart att det gör skillnad när man bor 1 minut från jobbet liksom. Jag fortsätter att jobba mot mitt mål, det är fortfarande nice att ha moroten även fast den är alldeles för långt från min dreglande käft :P

Med ett undantag (måndags pga glömde?) så har jag nu bloggat varje vardag under september. Helgerna kommer alltid att vara extremt tveksamma vad gäller bloggande, jag har ju vanligtvis lite för fullt upp med att umgåsa med Johan så… Yeah. Men skall försöka hålla igång och blogga (var)dagligen under oktober också :) Om någon bryr sig, dvs. Jag svamlar ju mest bara, och öh delger otroligt ointressant information om hårspännen. Som man gör.

Hejsvej!