Destruktiv kärlek

Jag är nöjd med helgen <3

Den inleddes, efter lite stressande hemma, med en väldigt lyckad kräftskiva. I lördags tog vi det lugnt eftersom vi är GAMLA, men såg ändå till att äta lite finare middag för att fira att vi har varit *vi* i ett år. Vi tittade på senaste What We Do In The Shadows och sedan på Alone och bara chillade. Igår sprang jag på morgonen och sedan åkte vi ner till utanför Grimeton med Leif för att bygga lite på deras jaktbod och det gick bra. Är trött i kroppen idag efter byggandet igår, men det går över :) Det jobbigaste var väl att jag fick störtallergi på slutet pga en del pälsdjur som fanns på gården, så jag spenderade kvällen med väldigt röda och svullna ögon som jag höll på att  bli tokig på.

Sprang hem imorse för att hinna duscha innan vattnet stängdes av mellan 08:00 – 11:00. Tänk vilken grej, att hyra hos en värd som faktiskt INFORMERAR om sådant? LOOKING AT YOU STENA, som hela tiden stängde av vatten/el/hissar utan förvarning :<

Det var också min systers födelsedag, igår. Det gick bra. Jag saknade henne då och jag saknar henne nu, datumet gör väl egentligen ingen skillnad. How terrible it is to love something that death can touch. Jag älskar oavsett, men fy fan att bara få en person bortriven ur sitt liv så, alltså. Vägrar ens tänka tanken på att jag förr eller senare kommer att förlora fler, att det är oundvikligt. Älskar ändå.

NÅVÄL. Måndag, halva dagen har gått (typ) och ute är det kallt och liksom …höst. Mysigt, ändå. Jag behöver dock börja ha med mig vantar när jag skall ut och promenera; dagens lunchrastspromenad hade jag händerna i fickorna en längre tid bara för att fingrarna inte skulle falla av. Irriterande. Vill och behöver få svänga på armarna som en normal människa när jag är ute och går, lol.

Veckan; Skall färga håret en kväll eftersom Johan skulle iväg med Gimp, skall mest troligt åka till min bror i helgen ifall de inte visar sig ha covid (eftersom de just nu är sjuka) och annars är det mest bara chilla som gäller :) Och krama på Johan, såklart.