Orka komma på rubriker

Så kom solen tillbaka, och peppen med den!

Det är torsdag, fyra timmar kvar av dagen och tre timmar tills veckans andra handledarkurs drar igång, woo! Jag har tagit med lite finpålägg hemifrån för att göra extra snajdiga mackor till Sven, och i kylen står även en semla Ingemar införskaffade under morgonen och väntar ^^

Sprang aldrig imorse så skall springa efter jobbet ikväll. Det blir bra! Får se ifall jag kanske tar en lite längre runda, typ min lilla trekilometersrunda eller kanske den som SKULLE kunna bli 5,5 km om jag springer hela. Har inte fått särskilt många steg alls hittills idag, så kanske skall sikta på en lite längre löprunda och avsluta med en promenad, om inte annat. Oavsett vilket så skall det bli skönt att springa i lite kvällsljus, faktiskt :D Även vi kritvita som helst inte är i direkt solljus om sommaren saknar ju solen efter ett par månaders mörker. Och än så länge kan den ju inte riktigt bränna en :)

Men ja. Veckan är snart slut. Den har gått förvånansvärt snabbt, kanske pga att förra veckan var så slö? Jag har i alla fall landat helt och hållet i mina frisyr och minns inte ens hur det var att ha tre decimeter längre hår (som fastnade i allt och främst i sig självt). Det fungerar till och med finfint att ha utsläppt medan jag springer — planen just nu är ju att inte alls ha det uppsatt i tofs om det går att undvika, eftersom det verkligen sliter på det. Jag vill ju att det skall växa ut och fortsätta vara (någorlunda) tjockt och välmående, så det vore dumt att paja det med snoddar det första man gör :P Idag har jag hårspännen i det, men det är främst för att jag inte har tvättat det än (duschar efter att jag har sprungit)

Jag har inte så mycket mer att komma med idag. Ha en fin dag! :)