Här kan man ligga

Solen skiner och jag är fortsatt trött. Det är torsdag, dock, så veckan är snart över. Just nu känns det som att jag borde ägna hela helgen åt att sova, vi får se vad det blir av det i slutändan. Hade velat komma ut på en promenad i Skatås också, men det är lite sekundärt just nu.

Vi hade tänkt spela rollspel imorgon men det blir inställt eftersom vissa i gruppen varit utsatta för smitta. Det känns inte helt säkert då, helt enkelt. Tråkigt, det är en bra grupp och det är himla kul att få spela, men det är ju som det är med allt just nu.

Sov ändå helt okej natten till idag. Det gick helt okej att springa imorse också, fick lite halvkass tid men det var främst för att ALLA trafikljus var röda. Motsatsen till gröna vågen; Röda vågen. Öh. Känns väl kanske också passande i och med att jag har mens, antar jag :P Får se ifall jag springer före eller efter jobb imorgon; Johan jobbar hemifrån så det hade ju faktiskt varit nice med lite sovmorgon, och jag gillar ju I TEORIN att springa när det är dagsljus ute (sedan att jag inte alls tycker om att det är en hel del folk ute och är i vägen för mig + blir lite kymig över att jag SYNS pga ljust är ju en annan femma…) men ja. Vi får se. Skall även passa på att städa hemma efter jobbet, tänkte jag.

Jag hade velat ha tag i en klipptid. Håret är inte bara lite för långt utan även lite för slitet, och det börjar se väldigt räligt ut. Frågan är bara om jag skall våga mig på att besöka något av de ställen som erbjuder dropin? Jag hade väl också kunnat försöka mig på att boka en tid, men de ställen som INTE tar en femhunka för att klippa mig har heller ingen onlinebokning, så då måste man ringa och åbäka sig och ja, nej, jag vet inte. Egentligen vill jag ju ha jättelångt hår, men så slitet det har blivit så ser det bara dumt ut, så jag får väl försöka lösa det där. Kanske kika på att boka en tid tills lönen kommer?

Hmmm. Det var väl allt för idag. Fyra timmar kvar av dagen, och fyra timmar imorgon vilket innebär 8 timmar kvar av arbetsveckan. Har sprungit 42 gånger i år. Det var åtta minusgrader imorse men det är himla fint nu när solen skiner. Jag mår bra men är stressad och har lite ångest som spökar. Ha en fin dag!