9 dagar före julafton osv

Här är en bild på en jätteglad, svarthårig tjugoettårig Carina. DET NI.

Det är tisdag, Riskettan är i full gång (alla är här! allt är frid och fröjd!) och det är två timmar kvar av arbetsdagen och sedan skall jag hem till Johan och titta på Rollspelsklubben live i Musikhjälpen! :D Det skall bli skitkul. Skall köpa med mig lussekatter för det känns passande :)

Annars flyter dagen på bra. Jag har lite huvudvärk men hoppas att det skall gå över med hjälp av en ~*IPREN*~, det märker vi. Har suttit med diadem hela dagen men tog av det nu för att se ifall det kanske är det som trycker så att jag får huvudvärk. Inget kul att ha ont i skallen när man skall titta på rollspel ju. DET LÖSER SIG. Ibland går huvudvärk över för att man blir distraherad och glömmer bort att man har ont, också.

Men ja. Tre arbetsdagar kvar till jullov (woooo!) och hittills flyter allt på bra. Vi hade sju prov imorgon men ett blev ombokat så nu är det sex prov. KAN vi få sex körkort? Det hade varit DET BALLASTE. Typ. :D

Är NÄSTAN klar med julklappen jag just nu pillar på om dagarna. Den har varit kul att ha att göra med mellan varven nu när det är så lugna dagar, får se vad jag hittar på att göra när detta är klart :) Borde ju bli klar med min Nya, Förbättrade QR-kod med Wifikoden hemma… Men det är tråkigt att göra QR-koder. Eller ja, det är mest tråkigt för att jag bestämt mig för att det är det. JAG ÄR RIMLIG HÅLL TYST.

Eh. Jag har verkligen inte så mycket att komma med just nu. Ibland undrar jag om jag borde låta bli att posta de dagar jag inte har så mycket matnyttigt att komma med, men samtidigt är det ju ändå en viss underhållning att kika tillbaka om ett år och se hur jag mådde, och det förmedlar ju ändå mitt skriftspråk en hel del av tycker jag. Faktiskt.

HEJDÅ HA EN BRA DAG

(ps har nästan varje dag sedan jag kom igång igen mött mina stegmål; det är två dagar hittills jag har missat och det behövs ändå vilodagar också) (nöjd)