Mycket, olika

Tre timmar kvar av torsdagen och just NU är alla mina huvudbry (re:Riskettan, min nya nemesis) lösta och det känns bra. Om inget ändras radikalt i någon konstig riktning behöver jag inte börja ha huvudvärk över detta igen förrän typ …onsdag nästa vecka ;P

I kylen hemma står en torsdagsöl och väntar — idag skall jag ge mig på Pepparkaka Stout från Morgondagens! Det skall bli jättespännande :D Trodde att jag skulle iväg in till stan en snabbis för att hämta en julklapp på hemvägen men det verkar inte  alls som det så jag avvaktar och ser ifall den skall hämtas i helgen istället. Efter igår kväll så TROR jag banne mig att jag är klar med alla julklappar, och det är fan inte fy skam! Det är ett par personer jag skall handla till efter nästa lön, men liksom alla akuta klappar är klara och det känns väldigt bra.

Bortser vi från de sista timmarna av idag så har jag 6 arbetsdagar kvar till semester (då vi kommer att köra Risktvåan två gånger, Riskettan två gånger, Handledarkurs en gång och cirka 10 körprov? herregudddddd) och sedan skall jag fan bara LIGGA NER och stirra i taket ett par ….timmar, kanske. Vi vet ju alla hur rastlös jag är, så det blir inget ärkeslappande precis :D

Helgen är minutiöst planerad och jag ser just nu fram emot varenda sekund av den :D På grund av en vänlig donation av en HEMLIG INGREDIENS så har jag ett bak jag kan ta tag i på söndag, av en grej som skall vara till julklapp. Fast kanske bättre att göra nästa söndag, så att det är färskt inför jul? HA DET I ÅTANKE CARINA.

Tionde december. Fjorton dagar till julafton, och sedan är allt över igen. Förvånansvärt pepp på jul ändå? Jag trodde att efter de två senaste årens helvetesjular (med förra året alldeles för färskt i minne) så skulle jag ha någon form av PTSD och mest bara vilja gömma mig från allt, men det har gått bra. Det var lite nervöst i början när jag började spela jullåtar, men nu känns det mesta bara mysigt och bra. Oavsett vad som har hänt därefter så är jag så sjukt djävla glad att det trots allt gick BRA förra året, men vilket helvete den julen var. Vilket djävla mörker. Det kommer både jag och Martin att bära med oss resten av livet, på olika sätt. Man går inte igenom en sådan grej utan att det sätter sig hos en. På grund av pandemin som drabbade kort därefter så är det många, många fler som numera har samma upplevelse som vi hade — med den lilla detaljen att man numera inte får besöka sina närstående på sjukhus på grund av smittrisken. Värre mörker; hade jag inte fått besöka Martin under hans period på intensiven hade jag aldrig kunnat ta mig igenom det där, det tror jag fan inte.

I ALLA FALL.

Jag har inget julpynt alls hemma, men det går an ändå. Vi skall åka till Reningsborg på lördag och spana på lite bös så där finns ju möjlighet att köpa en tomte eller två ifall behov skulle uppstå :) Förra helgen när vi var inom där innan vi åkte till Ricard så hittade jag en bisarrt ful tomte (eventuellt???) som jag postade i en grupp på Facebook varpå någon blev stormförtjust i den så öh jag skall tydligen köpa den ifall den finns kvar för att posta den till Främmande Man som Vill Ha Den. Snäll är man ju, ändå. Den kostade tjugofem spänn MEN var alltså jätteful så det är fan 50/50 om den står kvar.
Till mig själv köpte jag förra veckan en liten eventuellt ockult och förbannad snidd statuett av elfenben så öh… Jag har kanske demoner hemma nu, vi får se. Den kostade femton spänn.

Right-oh. Skall handla efter jobbet och sedan dricka min öl. Ni får ha en fin kväll! KANSKE postar bild på öl och/eller ful ovan nämnda tomte imorgon. DET NI.

Hejdå! o/