In the rays of the sun I am longing for the darkness

Onsdag, fast allt känns som torsdag. Semestern kommer allt närmare, och jag känner mig för tillfället något så ENORMT stressad men det löser sig. Det blir bra.

Jag har inte riktigt koll på var jag har lagt min rimliga baddräkt, så i värsta fall får jag ägna min lucka mellan jobb och buss på fredag åt att köpa en ny. De är väl inte så fasligt dyra såhär i slutet av badperioden? Skall kolla ordentligt hemma ikväll dock, gräva lite i klädhögarna och se ifall den hamnar någonstans. Jag vet ju att jag höll i den för typ en månad sedan, så den FINNS ju. Någonstans.

Det känns som att det händer tusen saker just nu men jag har inget jag direkt kan skriva om. Jag ser däremot fram emot att få vara ledig ett par veckor, ta lite promenader och typ …sortera grejer. Tankar och saker. Utforska Göteborg lite. Och som sagt, fika?? Om någon vill. Bara att säga till, jag kommer nog ganska mycket att ta dagen som den kommer.

Imorse promenerade jag i spöregnet och lyssnade på Opeths Damnation  (med väldigt aktivt Småstjärnorna-mimande med i texterna) så det var en väldigt bra morgon, faktiskt. Har man vettiga kläder och torrt ombyte med sig så är regnet noll problem, bortsett från blöta fötter. Jag hade dock torra skor med mig också, så.

Mmm. Vi säger så, så länge. Ha en fin dag!