Mond

Riskettan är i full gång och jag lyssnar på the Ark och dricker apelsinjuice. Skillnaden mellan idag och igår är ENORM. Igår var full kaos på alla fronter, idag …chill som fan, och jag är så oerhört tacksam för det.

Igår varvade jag tvättid med ett par timmars arbete hemifrån, och sedan råkade tydligen jag och Martin sitta uppe halva natten och snacka?? Inte piggaste tjejen i stan idag, host. Överväger dock att gå hem idag; det är mycket bättre väder än igår, och jag vill lyssna på senaste avsnittet av Flashback Forever i lugn och ro :)

Promenera hem …och sedan lägga mig :D Halv nio~ish är jag hemma om jag går, vilket ju är liiite för tidigt för att sova, men man kan ju lägga sig ÄNDÅ. :D

Planer.

Hittade ett halsband jag vill köpa, så skall fundera lite över ifall jag har möjlighet att köpa det innan nästa lön eller ej. En handsmidd halvmåne — det är något med månens former som tilltalar mig. Så varför inte! :) Väntar även på …öh… två böcker! Vilken grej! Post som aldrig kommer, men förr eller senare blir det ju en glad Carina som öppnar brevlåda och kikar in.

Right.

Jag är skittrött och ganska tramsig, så jag överger fortsatta försök att skriva något vettigt här :P Hejdå ha en bra dag!