Onsdagsvin vs torsdagsöl

TröttChey_84 reporting for duty. Det är onsdag, det är lite mindre än tre timmar kvar av arbetsdagen och när jag slutar skall jag ta en öl med Jessica så DET SER JAG FRAM EMOT.

Idag fyller mommo 88 och jag hatar att jag inte kan hälsa på henne och bjuda på tårta och blomma och sitta där och hålla henne i handen och titta i hennes fotoalbum från när hon och Anna i Hogrän åkte till USA ihop.

Jag tänkte verkligen gå hem från jobbet igår, men kombinationen dödsmördarregn och HERREGUD VAD DET STORMAR var dålig och jag tog tåget från Gamlestaden efter en del velande fram och tillbaka. Det finns fler tillfällen för promenad, igår var helt enkelt alldeles för räligt väder för att det skulle gå an.

Jag har relativt svår träningsvärk idag efter att jag sprang i måndags. Träningsvärken igår var ändå ganska rimlig, idag går jag som en krokig gumma. Det är ändå helt okej, det gör visserligen lite småont men det känns också som dagens i-landsproblem liksom.

Annars är jag egentligen bara trött. Sömnig. Hoppas att de sista timmarna av dagen skall gå smidigt, men hittills ser det inte ut som att det skall vara några problem. Har lite papper att sortera och sätta i pärmar och har lite mail att svara på, så jag har att roa mig, som man säger.

Hej svej!