Rävöl

En liten torsdagsöl igår! Martin garvade åt mig när jag skrev att jag satt och frös för han tyckte det var dumt att inte gå in då, men jag ville ju inte försöka få med mig ett ölglas och kameran och samtidigt lyckas öppna dörren så öh. Han hjälpte mig in dock, trycker man på dörrknappen hemma så öppnas ju dörren mekaniskt så då kunde jag få med mig allt in utan att spilla på kameran. Woo! :D

Fick gå tjugo minuter tidigare igår och var så DJÄVLA snabb på väg till tåget att jag kom med det tidigare tåget hem, så klockan 18 klev jag av på Surte station och var NÖJD. Eftersom jag småjoggade större delar av vägen till tåget så var jag ju ganska svettig, vilket då resulterade i att jag en timme senare satt och huttrade som fan med min öl på gården.

Idag är det fredag (woo) och det är 2,5 timme kvar av dagen. Sedan skall jag lite snabbt kika efter morsdagspresent på stan innan jag sticker hem. Ikväll skall jag tvätta och planen är ju att utöver kläder även få tvättat handdukar och lakan för det är cirka det BÄSTA. Skall även fortsätta med mitt broderi och kanske plocka lite i sovrummet, tänker jag.

Imorse tog jag med mig två kassar pant och stannade till inom Coop på väg till tåget. Hade jeansjacka, turtlestischa, stora feta hörlurar och såg väl ut som vem som helst MEN tanten före mig vid pantmaskinen fick för sig att jag jobbade på Coop och bad mig om hjälp med att hämta mjölk och smör? Jag hjälpte henne, svarade ”nej” på frågan om jag jobbade där och försökte påkalla lite  hjälp från övrig personal åt henne. Pantade min pant, stack till tåget. Nu är jag här!

Ingen av kollegorna var på plats när jag kom, båda körde över rasten. Jag stack över till Ica och köpte knäckebröd åt oss för det är tydligen en grej nu. Det finns dock tårta kvar i kylen sedan igår så jag skall nog ta mig en liten bit faktiskt. Tårtlunch!

Sov halvdant i nättras. Är det en väldigt otydlig röd tråd i det här inlägget? Det känns inte som att något över huvud taget följer någon form av kronologi. Eh. Tur att språk ändå är ganska tydligt med what’s what, då.

OKEJ. Ha en bra dag! Hejdå! :)