Tungt hår

Fredag! En timme kvar av dagen! Jag har lite kvar att göra så jag blir inte så långrandig här, men vill försöka få något postat innan jag skuttar hemåt och glömmer av allt vad bloggande heter.

Problem med duschen hemma så imorse gick jag till jobbet och duschade här. Bra start på dagen, även fast jag i vanlig ordning sovit räligt och nog helst hade  velat få sova ett par timmar till. Men det är ju sådant man har helger till, amirite? Imorgon skall vi åka till ikea och köpa en ny bäddmadrass, och sedan har jag tvättid. Blir nog ett varv runt sjön efter det, kanske. Beror på hur varmt det är, jag vill inte bränna mig. Har suttit ute lite under veckan, mitt i solen, och skall nog tacka min lyckliga stjärna att jag inte har bränt sönder huden än :P Jag är alldeles för känslig för direkt solljus, det är inte bra.

I alla fall så blev det inte jättebra duschat på jobbet, heller. Mitt hår känns inte alls bra just nu. Jag kör ju balsammetoden så det behövs att man kan få tvätta ur det ordentligt, men nu känns det som att jag har skallen full av balsam vilket såklart är lite drygt. Tungt. Jag saknar den där mysiga känslan av lätt och rent hår :P Nåväl, så fort vi fixat slangen till duschen hemma så blir allt bra igen :)

Tältsängen jag fick av Martin i födelsedagspresent kom igår så nu har jag ett litet syprojekt, skall ju sy ett överdrag till den tänkte jag. Skall räkna på hemma sedan vad som behövs i tygmängd, och bestämma mig för ifall det skall göras i kanvastyg eller inte. Det kanske blir linne annars, jag velar lite. Ylle? Vetefan. Skall räkna och sedan se vad som känns bra.

OKEJ nu skall jag städa färdigt här så att jag kan lämna den här veckan bakom mig med gott samvete!

Ha en fin fredag!