Skogstokig

Plötsligt: Onsdag! Och inte jättemycket kvar av den, ändå? 4 timmar tills jag slutar, woo. Imorgon skall jag CYKLA TILL JOBBET. Och hem! Mitt åkkort går ut på fredag och min lite spännande plan är ju alltså att inte förnya det på ett tag nu, utan att helt enkelt cykla 15 mil i veckan… öh… Yeah, jag kommer att bli så djävla biff? Eller ja, lean. Det är väl motsatsen till biff så …nevermind. Cykla! Behöver införskaffa en bättre sadel + ett slanglås och det tänkte jag nog fixa på fredag medan jag fortfarande kan ta mig in till stan lite snabbare än på över en timme :)

Jag behöver börja simma igen! Jag har fortfarande typ 15-20 besök kvar på mitt simkort och det går ju liksom ut i juni eller juli eller vad det nu blir, så det börjar dra ihop sig till att packa med baddräkten ett par dagar i veckan och simma före eller efter arbetstid, vad som nu blir smidigast med tanke på att jag alltså skall CYKLA framöver.

(kan fucking garantera att jag typ på tisdag nästa vecka lackar på cykelfan och köper ett åkkort ändå) (men tanken är god!)

Fick påskägg och en finfin flaska vin av chefen i påskpresent (liksom mina kollegor) så det blir findricka i helgen i alla fall! Imorgon blir det öl, den är inte ful den heller :) Jag har ett par tunga stouts från Cervisiam stående eftersom jag TYDLIGEN har börjat dricka stout mer och mer? Främst pastry stout pga är ett gulligt knubb, men det har ju testats även ett par andra. Det är bara lustigt att se hur jag gått från uteslutande suröl till att även kunna dricka IPA (där jag då föredrar NEIPA) och även STOUT. Vad himla vuxen jag helt random blev, såhär på den senare halvan av mina 30s? :P

SJUKT trött på att alla konversationer handlar om corona. SJUKT trött på det. Jag förstår att majoriteten av de som just nu sitter i karantän/isolerat/jobbar hemifrån liksom inte får så mycket annat gjort om dagarna att det finns saker att snacka om — som Martin liksom — men ughhh vad jag drömmer om en vardag där vi kan skratta åt kattfilmer och snacka tv-serier och diskutera vädret och whatnot igen? Det är väl väldigt privilegierat tänkt av mig antar jag, men ja. Min blogg, osv.

Så… cykla, simma, dricka öl, snacka om VAD SOM HELST som inte är sjukdomsbetingar. Det blir väl bra? :)