Gult

Eleven som blev jätteupprörd över att min chef just åkte på lunch men att JAG inte får lunch :D Det är kort dag, jag äter när jag slutat. Gulle <3

Jag har drömt om alldeles för många kattungar och sedan fick jag mensvärk och kunde inte somna om och ughhhhh låg även och tänkte på en skinnjacka jag såg häromdagen som jag vill ha för att sy min skjorta och ommmmm den inte kostar för mycket utan har ett rimligt pris (den saknade prislapp!) så skall jag köpa den och sprätta sönder den! Ha! 

Igår lade jag allt mitt skinn i fina högar och insåg hur mycket jag tycker om skinnet från den första jackan men hatar skinnet från den andra. Den är värdelös! De har behandlat skinnet så att det är helt shiny och muppigt? Do not want! Vet inte om man kan göra något åt saken, men eftersom jag ändå vill sy skjortan randig så vore det snyggare med ett kontrasterande skinn och då är det här lite rödaktiga i jackan jag tänkte på i morse mycket bättre. 

Strax över en timme kvar av dagen och nyss hade jag en liten rush hour med ganska många som behövde hjälp under kort tid. Det var till och med kö, en stund! PÅ EN FREDAG!

Nu skall jag fixa kaffemaskinen och ytstäda lite, så här avslutas dagens inlägg. HEJDÅ!