Skogsdotter

Det spöregnade när jag gick till jobbet imorse, så efter fem kilometer i BLÖTAN så är nu mina byxor dyngsura och jackan skall vi inte ens tala om. Det torkar ju inte, heller, så jag kommer om 2,5 timme att få ta på mig en kall och blöt jacka och gå ut i novemberrusket. MYSIGT. Fast också inte. :P

Det är fredag och jag har på mig en helt ny tischa som jag fick på posten igår. Hedrade tröjan med att lyssna på Finntroll större delen av vägen till jobbet idag, woop!

Det är SVINKALLT att sitta med blöta kläder på jobbet, fyi. Jag är ju lättfrusen som det är redan så det blir ju inte direkt bättre av att jag är liten och blöt just nu. Suck.

Efter jobbet skall jag till Bohus för en snabbvisit hos Rigmor och sedan skall jag hem och bosätta mig i duschen, cirka. Denna kropp kräver varmvatten! Skall ut och öla lite ikväll men det är inte förrän senare så jag hinner ju liksom tina upp lite tills dess, tänker jag.

Igår efter jobb provade jag lite kläder på HM och insåg att det är en av få gånger på sistone som jag provat kläder och inte fått ångest över hur kroppen ser ut. Det såg liksom BRA ut. Köpte en tröja och en skjorta — och skjortan var i en mindre storlek än jag trodde skulle passa? Den satt JÄTTEBRA. Sedan när har jag 34 i skjortor!?

Det gör visst skillnad att gå ner 10 kilo på ett år, ändå. Det låter väl inte som så mycket, men jag var ju relativt liten till att börja med så då tappar man ju inte vikt på samma nivå som någon som väger mycket mer, osv. Öh.

Imorgon skall vi bara chilla och se på film, är planen. Martin har köpt någon konstig slags snacks som jag är lite lätt skeptisk till, men jag tänkte även köpa hem en liten hink körsbärstomater så jag är ändå all set för soffmys :D Det är snart två veckor sedan jag sist åt godis, woo! Inte så konstigt kanske att kroppen är mindre svullen när den inte är fylld av socker, liksom :)

OKEJ. Jag har väl inget direkt matnyttigt att komma med idag, så …hejdå!
PAPPA ÄR I SVERIGE för övrigt! Träffar honom på onsdag så YAY! :D <3