Ett lite mindre ynkligt litet ynk

Lilla sjuket har varit ynklig idag också, men imorgon är jag tillbaka i verkligheten och är AWESOME igen. Skönt, va? :)

Har ägnat dagen åt att vila, titta på regnet, titta på skumma filmer om stalkers på Netflix, byggt lite brynja samt ätit lite godis. Nu lyssnar jag på musik och skall alldeles strax köra min lilla Dags att lägga sig-ritual, så hoppas jag att jag är jättepigg när jag vaknar imorgon.

”Men Carina” tänker ni. ”Du skulle ju inte säga något om brynjan än..?” JOHODÅ, för jag har ju faktiskt byggt på den! Så mycket jag orkat, så nu är jag en bra bit på vägen från där jag var när jag surnade på den häromsistens. Bra grej!

Skall umgås med mamma imorgon efter jobb och funderar på att ta med ringar och mina tänger så att jag kan öppna lite ringar medan vi umgåsar, men får se. Jag har ju även fått mitt klänningsmönster idag (wheee!) så jag har ju liksom annat att göra i helgen än att bygga, som det ser ut just nu :) Mycket bra när man har TVÅ roliga projekt att pilla på. Fan, såpass som jag hittat in i huvbygget nu så sitter jag nästan och planerar att bygga en till. Eller ni vet, tankarna går väl snarare i riktning ”nu vet jag ju hur man gör” vilket brukar vara grunden till att få för sig att göra en till. Tre brynjor senare börjar jag ju liksom kunna identifiera varifrån peppen kommer, om vi säger så.

Jag är stel i ryggen och trött, trots att jag i stort sett legat ner hela dagen, men så är det ju när man är ett litet förkylningsmonster.

Jag önskar att jag kunde drömma lite vettigare just nu, dock. Jag vet inte om det är mycket tankar i skallen och ifall de kanske eldas på lite av att jag inte mår helt hundra, men det är VÄLDIGT mycket dramatiskt rollspelande och lajvande som pågår i min säng på nätterna just nu alltså? I nättras grälade jag och Frans över varför jag hade köpt ströbröd gjort av kakor och lagt i hans väska när vi köpte snacks till rollspel. Jag vet inte? Det var bra pris och verkade gott??

Fullt rimligt. Uh.

OKEJ. Ha en bra kväll! Hejdå! Jag skall se ifall jag kan vara vettig bloggerska (ahaha) och posta något i helgen också. Just nu har jag ju planer både på promenad runt sjön, sy, bygga samt åka till Dollar Store med Rigmor. DET NI.

Byeeee