Carina och regnet

Idag promenerade jag till jobbet! I SPÖREGN, vill jag tillägga. Men jag hade mitt ombyte kläder nedknölat i en plastpåse i ryggsäcken så meh, det är bara vatten. Det enda som var lite jobbigt var att vantarna var genomblöta och mina händer kalla. Jag skulle ju kunna döda någon med mina iskalla händer, som bekant.

Jag när ett litet hopp att klänningsmönstret jag köpte förra veckan skall komma SNART men det postades från Tyskland idag så vi får väl se vad det blir av det. Det hade ju varit himla fint att pimpla vin och sy en underklänning nästa helg, faktiskt. …och så är det ju den där förbenade ringbrynjehuvan jag ständigt tjatar om men aldrig gör något åt. Jag tror att jag skall sluta prata om den fram tills jag kan säga ”Jag har fixat skiten!” faktiskt :D

Förkylningen är över men näsan är ganska ledsen fortfarande. Eftersom jag redan gått 18k steg idag (och hamnar på ~20k innan jag är hemma ikväll) så tänker jag springa imorgon istället för ikväll, så får förkylningen en dag till på sig att räta ut sig. Det är också svårt att springa vettigt om man inte kan andas genom näsan, känner jag.

Öh. Det var allt för idag. Hejdå!