Moder Jord

Inledde dagen med en promenad på 17 kilometer; avslutade dagen med 6,5 kilometer till. Jag har en svag känsla av att jag kommer att ha lite krypningar i benen inatt ?

Så HIMLA fin dag. Så sjukt vacker natur jag bor intill? Hittade huldreskog och ville vara naken så det finns det planer på (???) och jag har tittat på svampar och höstlöv och bara känt mig allmänt fylld av vördnad och kärlek till allt detta vackra omkring mig.

Sedan har jag sytt och lyssnat på podd (Rollspelsklubben) och imorgon kommer ett nytt avsnitt av My Dad Wrote a Porno och jag skall återigen kombinera ”tvättid” med ”löppass”. Vi har också fyra körprov på skolan imorgon vilket såklart kan vara en liten stressfaktor om de liksom …inte klarar det.

Men det blir bra!

Nästa helg hälsar jag på Zzucken och Zzanna och helgen efter det blir det häng i Malmö/Lund eftersom jag är i kretsarna pga utbildning för jobb :)

Jag ÖNSKAR att jag hade någon form av uppdatering på hur det går med huvan men jag är fortfarande sur på den + upptagen med att sy så vi återkommer nog till den så fort den känns kul igen. Som sagt; behöver vara klar till nästa sommar — tidigast!

Vill egentligen scouta runt lite på secondhandbutikerna i Gamlestaden och köpa på mig lite skinn men det saknas budget som tillåter detta just nu. Igen; har inte bråttom, är mest bara pepp :P

Nu skall jag sova, om benen tillåter :)

Jag är glad både för långa skogspromenader i solen och lagom promenader kring Surte i höstmörkret om kvällarna. Idag har jag fått mitt lystmäte mättat på båda :3

Godnatt!