Söndagen

…fler bilder på svamp, tydligen! Det hör hösten till och för den delen är det min blogg så jag bestämmer! Öh.

Det är söndag och jag har gått två mil idag. Det stormar. Morgonpromenaden fick in mig på nya stigar för tydligen är det bästa man kan göra när man har dåligt lokalsinne och cirka går vilse i sin egen lägenhet att promenera iväg på helt okända stigar. Jag skall vara glad att trollen inte tog mig!

Kvällspromenaden var sval och blåsig och luktade rök och äpplen och jag lyssnade på min bästa höstplaylist och ville väl egentligen aldrig gå hem men det måste man ju.

Nu har jag ätit en glass och tänt ett ljus och blänger surt på min ringbrynjehuva. Jag gjorde om den helt och hållet igår. Öppnade varenda djävla ring och började om från ruta ett. Allt gick bra fram tills jag nu på eftermiddagen sitter med ett NYTT fel i den. Fuck’s sake! Jag vet precis VAD som är fel, jag vet bara inte VAR det är fel. Vill mest bara slänga skiten ur genom fönstret men det hjälper ju såklart inte. Skall låta den vara resten av kvällen och kika på den imorgon, se om jag kan räkna ut var jag missat en ring.

Allt är matematik och jag hatar det.

Kommande vecka skall det firas en massa födelsedagar. Den som har störst impact är såklart Annas fyrtioårsdag på torsdag. Jag har även lite syprojekt och kommer eventuellt att hantverka lite inför halloween. Inte för att jag (vi) är bjudna på fest än men det dyker väl upp något — om inte annat så får jag ju åtminstone klä ut mig på jobbet :)

Ha en fortsatt fin kväll! Undvik all form av ringbrynja! De SUGER!!