Läsvärt? Nah

Den här fredagen presenteras i samarbete med MENSVÄRKEN FRÅN HELVETET som just nu får det att susa i huvudet på mig för varför inte! heja!

Det blir bra om en stund, antar jag. Jag får bara försöka rida ut vågen och hoppas att jag inte drunknar på kuppen.

Filosoferar över huruvida jag skall ta en promenad efter jobbet eller ej. Jag behöver gå mer idag, men frågan är …hur? Skall jag gå in till stan och ta Grön Express och gå från Eriksdal? Skall jag gå lååånga vägen till tåget via Örgryte och åka vanliga pendeln hem? Skall jag åka hem och försöka komma ut och promenera lite i Surte för en gångs skull? Tror att det första alternativet är det som har störst chans att lyckas — åker jag hem så kommer jag bara att bli sittande så det vore inte så konstruktivt :P

2,5 timme kvar på jobbet och så fort jag har postat detta skall jag storstäda. Skall eventuellt ta en Ipren också, fast förmodligen skiter jag i det eftersom det vanligtvis har NOLL effekt mot min mördarmensvärk.

(det ser ut att bli regn?) (vi får se)

Det har varit en bra och lugn vecka på jobb, jag är nöjd. Det innebär väl också att jag inte direkt har något spännande att skriva om, haha :D Får se ifall nästa vecka blir mer intressant — om inte annat skall vi ju på 60-årsfirande på lördagen :)

HA EN BRA DAG HEJDÅ