Vy

Måndag! Mindre än tre timmar kvar av arbetsdagen och jag är trött men hittills nöjd med dagen. Ägnade en halvtimme åt att diska och fixa hemma imorse, och när jag gick till tåget tog jag med mig lite pant. Woo! …sedan tappade jag tydligen mitt pantkvitto så någonstans finns väl en glad själ som hittade ett pantkvitto till ett värde av 34 spänn och det kan jag ändå unna någon, faktiskt. Det är inte mycket pengar, men tänker att man ändå kan bli glad av att hitta trettifyra kronor på marken faktiskt, även om de är i form av ett kvitto — i alla fall om man frekventerar Coop Surte eller orkar ta sig dit. Hm.

Brynjan fortsätter att bli allt mer klar och jag har fått börja räkna ringar så att det blir rätt antal rader så att allt blir symmetriskt och BRA. Eller ja, bra är väl fortfarande up for debate haha men det blir NÅGOT i alla fall och det är ändå positivt! :)

Tänkte nog bygga lite ikväll också. Jag behöver också promenera, men får se hur varmt det är när jag lämnar jobbet sedan — just nu är det trettio grader och det promenar jag ICKE i! Surtanten vill inte ut i dumvädret, morr och pust och stön liksom. Det fick räcka med en timme i gassande solsken igår faktiskt :P

Apropå tanter (jag) så köpte jag en bunt vykort att skicka till min bästa kaostant (mommo) och det första ligger här intill mig nu, färdigt för brevlådan! Skall posta det på hemvägen (eller när lärarna har rast tänker jag) så har hon det hos sig imorgon eller på onsdag. Jag tänker att det ändå måste pigga upp LITE att få ett gäng vykort varje månad? Jag börjar med tio, så får vi se hur många som kommer iväg. Har köpt frimärken också så det finns liksom inget som hindrar mer än min dumma hjärna, faktiskt.

OKEJ HA EN BRA DAG