Himmelriket

Bloggen är tillbaka från Gotland och har väl lyckats landa i verkligenheten/samtiden igen, på gott och ont. Saknar att gå runt i mina finaste kläder och dricka öl med mina bästa människor, men är glad över att vara hemma hos min älskade Krabbmeister igen. Vi firar sju år idag! Det är en stor och viktig sak! <3

Men ja. Åh. Gotland. Mommo! Min älskade KAOSTANT och hon minns mig och hon var så glad att se mig. En sekunds förvirrat stirrande när jag kom dit häromdagen för hon förstod liksom inte att jag skulle komma, och sedan utbrast hon bara ”men älskade barn!” och började gråta lite. Fy bubblan så mycket känslor jag har kring detta just nu, alltså. Det var så sjukt jobbigt att lämna henne för sista gången i lördags när jag skulle börja ta mig mot flygplatsen till. Årets mest emo moment var när jag cyklade hemåt i regnet och grät för att jag kunde och för att jag behövde. Sedan var jag tvungen att spela Cryin’ in the rain av the Everly Brothers bara för att jag kunde.

Men jag har dansat och druckit öl och skrapat sönder ena smalbenet och fått hela handen blåslagen och cyklat och skrattat och gråtit och sjungit och hoppat och varit på konsert och kramat alla fina vännerna och handlat och gjort saker jag inte ångrar men ångrar saker jag inte gjorde och det var så himla bra, så himla välbehövt.

Och vet ni vad?
När man kommer tillbaka första arbetsdagen efter en lite för snabb semestervecka och ALLA kollegorna sitter vid fikabordet och är så himla glada åt att se en? Jag undrar hela tiden hur jag kan ha haft sådan här tur, att få jobba med såhär fina människor som ger mig så himla mycket.

HIMLA är tydligen dagens ord.

Jag har beställt ringbrynjeringar för jag har bestämt mig för att bygga en ringbrynja igen. Jag köpte en fånig läderkorsett som gör NOLL för kroppen men som kan fungera som lite armor så tanken är att ha den ihop med en ringbrynja i midjemodell because SCHMANTASY och varför inte, liksom.

Men ja. Jag älskar allt och alla och mest av allt Martin, så allt är som det skall vara.

Ikväll skall jag tvätta, imorgon skall jag börja bygga ringbrynja (om allt går som det skall!) och på onsdag skall jag ta en öl med mamma. På fredag AW med kollegorna, på lördag hjälper vi Puh att flytta. Torsdag och söndag får väl vara vila och kontemplation ;)

Ha en fin dag! :D