Äntligen idag!

…och så blev det fredag. Slutar om tre timmar och då tar jag bussen till Lund! Planen är att besöka ett systembolag och se ifall man kan hitta lite kul inhemsk öl — ni vet, sådan där konstig SKÅNSK öl som jag liksom inte har haft tillgång till på snart 1,5 år :P Med mig som offergåva har jag göteborgsk öl. Bytt är bytt!

Hittade ett par fåniga men ändå perfekta skor på stan igår, till festen nästa helg. Guldiga klackskor! MEN! De fanns bara i storlek 39, både i butik och online. 39?? Jag är väl ingen jätte heller! Mina små 37:or hade aldrig kunnat klampa runt i ett par 39:or, skorna hade först vrickat mina anklar och sedan hamnat i en hög på golvet, mest troligt med mig i. SÅ KAN VI INTE HA DET.

Igår kväll tvättade jag och pga svettig teeshirt drog jag på mig första bästa plagg som låg inom räckhåll istället och det visade sig vara en midjekort grön puffblus och JAG SÅG BRA UT. Jag kände mig bra! Jag var så nöjd. Igår var bra kroppsdag! Alla dagar ÄR väl bra kroppsdagar egentligen, vi kanske skall kalla det bra huvuddag istället? Hjärnan var på rätt köl och tillät mig att tycka om mig själv en stund.

Rosorna till min gloria har inte dykt upp än, men de postades från England i söndags så jag tror minsann att de fortfarande kommer att hinna hit i tid faktiskt :) Annars får jag improvisera, men det är jag ju ganska bra på :) Kikade lite efter smycken igår och cirka INGEN butik (Glitter) har vad jag ville ha? Skall gå på stan med Eva nästa fredag efter jobbet och kika på allvar, så vi får se vad jag kan hitta då. Jag har en vision av vad jag vill ha, men det är ju faktiskt inte hela världen om det inte skulle gå. Det finns alternativ hemma, och det kommer att se bra ut även utan smycken (hoppas jag!)

OKEJ nu skall jag städa och fixa och sedan slänga i mig lite lunch. Ha det bra!