Morgonstund

Jag sprang inte igår! Jag bestämde mig för att ta en promenad istället men sedan började jag visa Martin klipp från Eurovision och sedan lyssnade vi på musik och snackade och plötsligt var klockan tio och jag ba YEEP SKALL SOVA NU och lade mig.

Däremot gick jag upp lite tidigare imorse och sprang då istället! :)
Det blev bara strax över 3 kilometer men det är OKEJ, faktiskt. Skall se ifall jag kanske springer imorgon eller övermorgon på morgonen igen :) Nu när det blir så himlans varmt och kvalmigt om dagarna och kvällarna så kan morgnar vara en grej, faktiskt.

Ikväll skall jag tvätta och utöver det vet jag inte! Jag är just nu lite trött på skjortan för det känns inte som att den blir bra och då blev jag lite opepp ._. MEN DET LÖSER SIG. Får prova den och se hur den sitter och se vad jag kan göra för att åtgärda, liksom. Men jag syr nog inte så mycket på den ikväll… Jag skall nog diska och kanske lyssna på lite musik eller så? Vi får se. Kanske en kvällspromenad. Kanske läsa lite. Vill köpa nya böcker! Jag har ett par titlar jag vill införskaffa, kanske gör något åt det på fredag i samband med att jag skall förnya mitt pass.

Men ja. Ha en fin dag! :)