Soliga tisdag

En solig men kall tisdag. Lärarna kommer in i sina täckjackor och försöker klappa värme i händerna, men från min plats här i akvariet så är det bara väldigt, väldigt fint ute. Himlen är klarblå, solen har skinit på full volym hela dagen och folk ser ändå väldigt nöjda ut när de passerar här utanför i solskenet.

Jag flyttar runt blocken som är min vecka; jag sprang inte igår, skulle springa idag, men springer istället imorgon + tvättar imorgon så allt blir på en gång helt plötsligt. Ikväll blir det disk + hockey. Det är okej att möblera runt i schemat så att man slipper få stresslag – i värsta fall får jag väl springa först på måndag, men just nu ser det ut som att det skall hinnas med som jag vill.

Idag kom skatteåterbäringen! Jag tjoffade in allt på sparkontot direkt. Jag ville egentligen köpa nya löparskor pga mina är så slitna nu, men jag hittade inga som matchade mina behov och önskemål så jag får lägga det på hyllan så länge och köpa nya när jag snubblar över något som känns bra. Det är ingen stress, liksom.

Jag har inte så mycket mer att säga idag :) Vi har Riskettan just nu så det är full rulle på skolan. När jag slutar skall jag hämta Martins tshirt (den fanns inte igår!) och sedan åka hem och diska innan jag rusar iväg och kikar på hockey :)

Ha det!