Snyggeöl

Hej, här är världens snyggaste ölburk och det är väl cirka det viktigaste jag har att säga idag :))))

Nej men serri; Tittade på the Disaster Artist igår — filmen om Tommy Wiseau och inspelningen av the Room. Sjukt bra film! Detta inspirerade såklart till att ta hem och titta på the Room tillsammans med Martin och vi hade en riktigt udda-rolig kväll/natt lol. Jag kan säga att man drömmer väldigt konstigt om man ser dessa två filmer back-to-back och sedan lägger sig för att sova. Wow.

Idag vaknade jag när jag vaknade (inget larm, woo!) och efter en snabb frukost tog jag en promenad på två timmar / 12 kilometer bort till Gamlestadens tågstation där jag hoppade på tåget och åkte hem igen. Sedan dess har jag duschat (wooo) och tittat på MovieBitches. Skall strax se MER MovieBitches, ville bara uppdatera här innan det faller i glömska osv.

Jag har haft ont i halsen sedan jag vaknade men hoppas djävlar i mig att det inte betyder någonting. Det är för fan bara tre veckor sedan jag var sjuk sist, wtf är detta? Skall springa ett lopp nästa lördag och har noll lust att vara sjuk innan dess så LÄGG AV MED DETTA NU. Tack.

Planen för veckan är att springa mån/ons/lör och att EVENTUELLT testa nya terrängskorna uppe kring Surtesjön på söndag, vi får se. Om de passar så behöver jag gå in dem lite innan jag får för mig att sticka ut i skogen med dem, det känns som drömupplägg för sönderskavda fötter annars.

Ni får ha en fortsatt fin söndag! Vi skall eventuellt titta på This is Spinal Tap eftersom Martin inte har sett den förut — själv har jag nog sett den åtminstone tre gånger, men den är ju kul så varför inte :D Hållbar film från 1984! Jag är också en hållbar film från 1984. Eller ja, jag är från 1984 i alla fall. Det ni!

Hejrå!