En gäri som dricker öl

Fick snyggaste Ölgäris-kassen på posten igår så firade genom att dricka en öl eller två. Det var ju ändå torsdag!

Idaaaaaag skall vi besöka min bror och hans familj och ge julklappar till mina brorsöner :D Hallå PEPPEN! Det skall bli så himla kul, och grabbarna kommer ju att bli störtglada över att Martin skall med för en gångs skull :D

Imorse vaknade jag 05:53 och kunde tydligen inte alls somna om trots att larmet skulle ringa 07:20. Låg en stund och försökte, och sedan sket jag i det, gick upp och stack ut och sprang istället. Det blev ”bara” tre kilometer, men en bra start på dagen! Det var inte en själ ute, och lika mörkt som när jag springer på kvällen. Men det innebär att jag lyckats springa två gånger den här veckan och det är jag glad för! Det finns fortfarande en dröm om att komma tillbaka till tre springpass i veckan, men vi får se när den blir verklighet. Mörkret och kylan gör ju sitt för att sätta käppar i hjulet, liksom.

Jag skall försöka lyckas med att uppdatera bloggen under helgen nu också! Vi får lite främmat, skall besöka mitt magasin och försöka få fram mitt julpynt och skall väl mest ta det lugnt, annars. Jag vill ta mig till Brewer’s Bar på söndag för att smaka en öl jag är vråltaggad på, men vi får se vad det blir av allt :)

Ha en fin fredag! :)