12

Mitt öga bråkar idag. Jag tror jag skrev om det för några veckor sedan, det här med att hornhinnan (eller ögonlocket?) på högra ögat har börjat bråka emellanåt. Just nu känns hela ögat fullt av grus, och det gör lite ont. Jag hoppas att det går över snart, för det gör mig lite lätt tokig.

Det är onsdag, IGEN. Snart är ytterligare en vecka över. Jag köpte igår den i stort sett sista julklappen — har tänkt komplettera lite med ett par extra smågrejer i vissa fall, men generellt så är jag helt klart. Nu skall bara det sista hinna komma, också..! En av julklapparna beställde jag igår, den fick jag just sms om att jag kan hämta. Hej hopp, det gick snabbt! Kan dock inte hämta förrän på fredag pga de stänger innan jag är hemma för dagen, men det är okej det med.

Martin åkte tidigt imorse så jag gjorde torsdag av denna onsdag och tog ett senare tåg till jobbet för att hinna plocka av lite hemma, ta ut kartonghögen + panta. Det kändes bra!  En produktiv morgon, med en lugn frukost äten framför Musikhjälpen på TV!

Jag …har inte direkt lyssnat på Musikhjälpen i år. Än. Ni vet ju att jag ÄLSKAR Musikhjälpen och tjatar sönder om detta varje år och sjunger och skrattar och gråter med när jag lyssnar, men i år… Jag kan inte sitta hela dagarna och lyssna, och då blir det så knepigt att hänga med.

I helgen skall vi åka förbi förrådet och se ifall vi kan hitta mina julgrejer! I så fall kommer julgransbilder med alla klappar framöver :D Just nu har jag en jättehög med julklappar som liksom …bara ligger där. Mitt på golvet. Det ser så knasigt ut. Ge mig min gran! Och viktigast av allt: Ge mig min ÄLG!!

Kej, ha en fin dag <3 Det är Handledarkurs idag så jag skall snart ställa mig och bre 20 mackor.

(PS: Springa ikväll, är planen!)