Santa Jaws

Såhär in between Halloween och jul känns det ändå som att man får lov att ha den här tröjan på sig. Pilutta dig Caroline! (fast jag gillar dig fast du är en surkart kring för tidiga julgrejer <3)

Måndag! Jag har lyssnat på sista avsnittet av My Dad Wrote a Porno säsong 4 och YIKES. Måste jag alltså klara mig hela vägen till nästa sommar nu innan vi får fortsättningen?! Varför är de så snåla med porrpoddandet! Tur att jag har andra bra bloggar att lyssna på under tiden :) Jag fick tips om podden My Brother, My Brother and Me och hittills levererar den en hel del aktivitet i smilbanden, så det är ju ändå bra.

Jag är *nästan* klar med rören till JÖL-kalendern nu! När Martin kom hem igår kväll satt jag och kämpade mig genom rören med världens minsta kniv varpå han gjorde en sann Crocodile Dundee och ba ”THIS IS A KNOIFE” och sedan skar han upp resten av de aktuella rören åt mig. Nu har jag två kvar och han har lovat att hjälpa mig skära, så skall bara markera *var* han skall skära så har jag mina 24 rör sedan :) Jag har även beställt de sista locken jag behöver — jag ville köpa 48 (24*2) men det fanns bara 21 i lager när jag var inom Matton, och eftersom jag inte riktigt har någon tid att gå dit innan det blir för sent pga deras tyvärr lite dumma öppettider (10-18 — dvs samma tider jag jobbar, med stängt på helger??) så var det enklast att beställa, helt enkelt. Blev lite annat trams också för att uppnå minimibeställningsvärde, men det blir bra.

Överväger att gå till Stadium och kolla på vinterjacka efter jobbet. De har någon form av rabatt på jackor online fram till och med imorgon men jag vill ha lite pejl på storlek. Vi får se hur jag gör, men tanken ligger där i bakhuvudet i alla fall.

Men ja, som nämndes igår: Vilken himla bra helg! Nu dröjer det lyckligtvis en stund tills nästa storårsdag (mamma fyller 60 i oktober) så man kan få slappna av lite. Nu kan jag liksom lägga all krut på förberedelser inför julen istället :) Det känns bra! Men jag är glad att helgen blev så himla bra som den blev, och vad jag förstått så var födelsedagsbarnet himla nöjt också <3

Vad som känns som en kort vecka på jobb pga skall gå en halvtimme tidigare på fredag: sedan LUND (och Malmö) och vilket längt! Jag har inte sett Malmö på nio månader, vilket är lite weird. Nämnde också till Martin att det blir konstigt att åka buss igen, i synnerhet med tanke på att det är ”felvänd” riktning på detta :D Men ja. Ge mig fredag! :)

Ha en fin dag! Jag chillar i min julhajtröja och lyssnar på Meatloaf (fast nyss spelade jag lite julmusik mwahahaha) (mwohoho?) så det är bra det med ;)

Krams!

 

(springa ikväll? eller imorgon? eller BÅDA!?)