Gravallvar

Nästa måndag kommer näst sista avsnittet av My Dad Wrote a Porno S4 och det är FÖR HIMLA SORGLIGT faktiskt. Dagens avsnitt fick mig på riktigt att fulgarva rakt ut flera gånger, och jag vill tillägga att jag alltså promenerade runt på en kyrkogård och tittade på gravljus just då. Jag får ta hem alla de första säsongerna igen och lyssna på in the meantime, för detta lyser ju verkligen upp mina måndagar. herreGUD.

En grå måndag i övrigt, men inget regn! Skall försöka komma ut och springa idag, tänkte jag. I det gråa mörkret. Men ett steg är ett steg, oavsett hur himlen ser ut när man springer.

Har just bokat bussbiljetter för en helg i Lund i slutet av november! Skall köpa julklappar och dricka fancy drinkar med Toro är planen :) Det kan man ju inte klaga på! Helgerna fram tills dess är fullbokade, helgerna efter det är fullbokade… Jag har att roa mig fram till årsskiftet, jag :) Å ena sidan innebär det fullständigt stopp vad gäller spontanplaner, å andra sidan är det ju verkligen inte dåliga saker som är planerade så man får väl skippa det spontana och bara njuta av att ha bra saker att se fram emot, tänker jag! :)

J U L K L A P P A R

Jag fortsätter att inte lyssna på julmusik, men snart måste man ju ändå börja. Jag vill inte sätta för hårda restriktioner, det fråntar ju en del av glädjen i det. Smyglyssna en låt här eller där måste man ju få göra, liksom :) En del surar över att man börjar julpeppa redan i början av november (och då har jag ändå hållit ut ett bra tag tills nu!) men vafan. Låt mig få vara lycklig, väl? Julen är MIN grej. Jag har så mycket grejer jag vill få gjort, göra fint, baka, mysa, julmusik, film, promenader. Låt mig.

OKEJRÅ. Ha en fin dag! :)