Ny medalj i samlingen!

Haha vilken djävla dag detta blev :D

Vi var så duktiga igår kväll: ”Vad är planen för imorgon?”
Martin satte larmet på 09:30, så skulle vi ha en timme på oss att i lugn och ro äta frukost, duscha och göra oss i ordning på respektive vis innan det var dags att åka till Jennylund vid 10:30, eftersom jag skulle starta 11:30. So far, so good, eller hur?

Jag somnade gott och sov natten igenom. Vaknade till vid 6-7 imorse och gick på toa, och kände ”Jag behöver sova MER” och var glad över att det liksom inte var dags att gå upp förrän 09:30. JÄTTELÄNGE tills dess ju! Somnade nöjt om.

…väcktes av en febrilt ruskande Martin som sade ”Vakna, vakna, vi har försovit oss!” YIKES! Vad är klockan..? 10:39?! WHAT!

Han kastade sig i duschen, jag slängde på mig löparkläder med vindens hastighet och vi fucking SLUKADE varsin macka innan vi slängde oss ut till bilen och iväg. Grädde på moset var att himlen just då var ÖPPEN; det var vatten och åska och blixtar överallt. OKEJ. KUL.

Kom till Jennylund strax runt 11:10, fick min nummerlapp (jag hade #2! Väldigt random. Måste ha varit näst snabbast att anmäla mig I guess? var för övrigt den ENDA som angivit ”attending” i Facebookeventet för detta lopp lol) och hann gå på toa innan jag deltog i uppvärmningen (HAHA jag är sämst vad gäller hand/fot-koordination när man skall härma någon. jag kan dansa på krogen, men det är mest höfter. koordinerade danssteg? sug mig) och sedan snabbt som fan till mållinjen.

Mitt mål detta år var att vara snabbare än förra året, och det var jag! 54 minuter förra året, 48 i år. Mission accomplished! Hann även reflektera över att jag alltså har bott i världens plattaste Malmö under hela min karriär som löpare, så jag har ju inget att sätta emot folk som är uppvuxna och tränade här vid Vättlefjäll. Det är bara dumt att jämföra sig med dem :)

Kom för övrigt allra sist :D Från start var jag sist. Under ett par kilometer låg jag före tjejen bakom mig, men när jag började tröttna på alla backar sprang hon om mig — och peppade samtidigt på mig att springa vidare. Gulle! ”Kom igen nu, vi är snart i mål!” KEJRÅ. Sprang i mål, tappade min banan, drack lite energidryck och fick en jätteful medalj. Ha :D

Hem, duscha, äta hamburgare. Nu är Martin hos Olof och jag fick DILLE och började storstäda här hemma. Just nu har vi en sjukt fin hall, jag skall försöka få ordning på kök och sovrum innan Martin är tillbaka hemma :) Jag gissar på att jag har 2 timmar till innan han är hemma..? Vi får se.

Jag dricker mojitos och lyssnar på världens peppigaste städplaylist (den heter smidigt nog ”Städplaylist”; varför göra det besvärligt för sig? :)) och är väldigt uppe i varv.

Nöjd med dagen trots all bergochdalbana :D

Hepp!