Öjn

Tisdag. Vad snabbt dagarna går? Jag har en och en halv (~ish) dagar kvar — åker hem torsdag klockan 14. Mommo är såklart redan stressad över det, och det är väl jag också i ärlighetens namn.

Planen för ikväll var att gå ut med vänner, men mommo har varit så himla stressad och idag eskalerade det när hon tyckte att det kom för många från hemtjänsten och städade. Jag var inom marknaden en sväng och beslutade mig sedan för att stanna hemma ikväll — hon har inget emot att jag går ut, men jag vill ge henne lite stabilitet.

Imorgon verkar det som att det blir en fika med Amanda, och sedan köper jag med mig en smörgåstårta hem till mig och mommo. Hemmakväll imorgon igen; jag känner mig lite utanför som inte går in på stan och umgås, men jag vet av erfarenhet att om jag lämnar henne när det inte känns helt hundra så mår jag dåligt av det. Jag är okej med att sitta hemma och se på tv med henne, jag bara önskar lite att jag hade en klon i sådana här lägen.

Jag köpte juveler till Bobbys skatt idag. Kollade på ett gäng skattkistor men de var för små eller för dyra. Hittade en väldigt vacker brosch och en oerhört fin sten jag ville ha åt mig själv, men min budget är så himla begränsad att det får jag klara mig utan. Stenen kostade 180:-, broschen vet jag inte men gissar på 300:-. En annan gång, osv.

Jag saknar Martin, men jag är ju snart hemma igen. Imorgon kommer att gå snabbt.

Jag har inte sprungit något alls den här veckan, det är för varmt. Jag är lite orolig inför lördagens lopp men det löser sig. Vem bryr sig ens ifall jag får pendla mellan gång och jogg? Bara jag.

Jag mår bra här. Det blir jobbigt att lämna mommo på torsdag, men jag kommer ju tillbaka. Så länge hon är kvar kommer jag alltid tillbaka. Älskade kaostant.

Godnatt!