Söndagsnöjet

Idag har det varit vår hela dagen!

Jag stack ut och sprang efter frukost i förmiddags, W4R1. Jag hade oroat mig lite inför det här passet men bestämde mig för att helt enkelt ta det i min takt — oftast försöker jag ju tävla mot tidigare pass för att få en bättre tid, men jag tar ut mig så hårt på det att jag får ont i lungor och hjärtat pickar som besatt, så idag ville jag bara få springa mjukt och smidigt. Så det gjorde jag. Och var tydligen näääästan lika snabb som i fredags, när jag ändå försökte satsa. Det skiljer 3 sekunder per kilometer, så… Ibland är lugnt helt enkelt bättre ;)

Tog en promenad runt Surte när jag kom hem, och kände mig förvånansvärt bra i uppförsbackarna. Skönt! Njöt i solen och sedan kom jag hem och var hungrig så Martin fick göra stuvade makaroner och falukorv åt oss :D

Nu efter middag har jag tagit en promenad upp till ankorna med ett par halvpåsar med gammalt bröd, och det var kul. Lyssnade på podden ”Veckans Ölhäng” och var lite sugen på öl, men jag har bara vin i kylen så det får nog bli ett glas vitt och lite tomater ikväll faktiskt :)

Nu efter promenaden har jag förberett påskägg att ta med till mina brorsöner imorgon när jag skall vara barnvakt. Vi får se hur hårt jag ångrar dessa påskägg imorgon ;)

Hoppas att ni har en bra söndag! Jag vårmyser och är NÖJD. Ha en trevlig kväll! :)