Dan före dan..!

En städdag! Jag har inte åstadkommit riktigt så mycket som jag tänkt, men jag är nöjd med det jag har gjort. Det finns saker kvar att göra, men det är tillräckligt snyggt här hemma för att det inte alls skall kännas dumt att ha över folk på lördag, så! :D

Jag och Eva skall gå och se Therion nästa onsdag! Jag köper biljetter imorgon när jag har fått lön, så himla häfigt! :D Jag har lyssnat på Therion sedan 2009 så det skall bli askul att få se dem live :D Jag HADE velat se Wardruna nu när de spelar i Göteborg i april också men det finns inga biljetter kvar.

Det finns en massa band jag vill se, men de flesta band jag vill se vill jag liksom se …öh… 1987, typ? :D Folk har blivit för gamla och alkoholiserade och tappat rösten. Jag menar, kolla (LYSSNA!!) bara på Vince Neil? Yikes!

Jag slackar på soffan nu i alla fall. Martin är på Hyttan och snackar skit med Peter, så jag har soffan för mig själv :D Kollar en serie om människor med ätstörningar. Blir eventuellt Bones senare, jag avslutade mitt i ett avsnitt i söndags så borde väl se färdigt det, åtminstone. Vet å andra sidan att om jag börjar titta så blir det 3-4 avsnitt i rad ;)

Ha en fortsatt fin torsdag! Imorgon är det fredag — även känt som BÄSTISDAGEN!

Btw, påminn mig att jag måste maila Stena imorgon! Viktigt!