Fredag!

Foto: Mia Schlyter (2011)

Fredag! TGIF amirite?? Spelar ju ingen roll för mig som bara skrotar hemma ändå, det är bara Ytterligare En Dag. Fast jag gillar fredagar ändå :) Ikväll skall vi på konsert, så jag ser fram emot att få lägga lite tid på att göra snyggt ansikte och få på mig något kul tills dess :D INNAN DESS skall jag dock tvätta, städa lite, gå till Coop och hämta paket + panta och ifall tid finnes så skall jag nog sticka lite också :)

Igår ägnade jag typ fyra timmar åt att titta på Bones medan Martin spelade/hjälpte grannen med internet. Hann sticka en bra bit då också, är just nu halvvägs efter två dagars stickande :) Man blir så himla stel i fingrarna, bara. Men det släpper. Jag tror att en normal nivå av stickande snarare är bra för händer, handleder och fingrar än tvärtom. Jag har ju återkommande problem med värkande handleder men så länge jag gör saker som aktiverar handlederna (t.ex. gymma) så verkar det hjälpa. Stickning …hjälper också.

Jag har kommit lite i otakt med mig själv och har svårt att hitta en bra rytm igen. Jag hoppas att det skall släppa, jag har saker som är avhängiga av att jag fungerar som jag skall och gör saker jag tar på mig att göra. Jag är väldigt nöjd och glad här hos Martin, men det ligger ändå lite mörker i bakgrunden och lurar. Jag tror att det kommer att släppa och försvinna, jag behöver bara skaka bort det lite först. Vi tar helgen först – nästa vecka blir enklare att få saker gjort :)

Imorgon skall vi handla tårtgrejer + baka tårta, men jag skall försöka få tid till att slänga in en uppdatering här ändå. Det hade varit kul att ha en till månad med ALLA dagar i kalendern (på höger sida här på bloggen) rosa! :)

Ha en fin dag hörni, jag hoppas att ni har något kul planerat för helgen :D