Saker man vill och inte vill göra i tio minusgrader

Igår uträttade jag mina ärenden i stan med bravur, och sedan åkte jag hem och tog ett glas vin med Martin (och Julia) på Hyttan innan jag gick hem och snackade med Toro. Tre timmars samtal, haha :D Drack detta billiga Rioja-vin pga BILLIGT, men det var ju inte odrickbart liksom. Och gudars skymning så många saker vi ändå hann snacka om under vårt samtal? Allt från amerikansk inrikespolitik till bröllop till konst, typ. Bra grej! Vi får se när vi båda har tid för ett långt samtal nästa gång :)

Idag har jag verkligen gjort cirka ingenting. Jag har visserligen påbörjat en halsduk jag har fått beställning på + fixat färdigt födelsedagspresenten till Alex, men utöver det så sov jag ganska länge och sedan har jag bara gjort …öh… det där. HADE tänkt springa idag men just nu har jag sådan mensvärk att jag verkligen inte alls vill ut i -10 för att springa. Jag springer på fredag istället!

Skall strax ta en dusch och sedan skall jag se ifall jag och Fredrik kan styra upp något konkret inför vårt umgåsande imorgon. Del ett är ju att kolla av att inga konflikterande planer har dykt upp! Fördelen med att jag numera bor här är ju att om saker behöver bokas av så finns liksom ALL TID I VÄRLDEN för ett nytt försök :D

Det var väl cirka vad jag hade att komma med idag :) Nu är månaden slut och vi går in i mars – min födelsedagsmånad, med andra ord. Räkna med, eh, viss ångest framöver. Jag gillar inte att fylla år. Jag är fortfarande övertygad om att jag inte har åstadkommit vad jag BORDE ha åstadkommit vid den här åldern. Det stör mig. Det sitter bara i mitt huvud också – det finns verkligen ingen yttre påtryckning som får mig att känna mig deppig över detta, trots att det emellanåt kan ha hintats att barnbarn hade varit kul (ingen part nämnd, dock!)

Ha en fin onsdag! :)