Golvhelvete..! (på alla de BRA sätten)

Bloggar jag inte NU så blir det nog inte av idag, så… hej! :D

Jag är mitt uppe i KaOz, typ. Eller ja; det var kaos. Nu är det nästan okej! Har max en halvtimme kvar innan vardagsrummet är iordningställt inför kvällens trevligheter, sedan skall jag ta hand om det värsta av oredan i köket (där ingen ändå skall vara, men ja) och sedan duscha och typ …sätta mig ner och andas.

Igår skulle jag och Toro riva balkongen (golvet) men tack vare att Martin och Eric var cirka VÄRLDENS BÄSTA GOLVLÄGGARE så gick inte det riktigt enligt planerna. Vi fick ur ett par av skruvarna, men inte i samma bräda. Toro lyckades bryta av en bräda, men det ledde ju inte heller till något. Ny plan: Han kommer tillbaka imorgon – med en SÅG! Nu djävlar, golvhelvete..!

Jag skall hinna upp på vinden också, och hämta fällstolarna jag har fått för mig finns där. Det måste ju finnas sittplatser till folk. Det här med att ställa till med en avskedsfest mitt uppe i flyttstöket alltså. Men det är sista chansen att träffa de här vännerna på länge, så jag är inte missnöjd.

På torsdag skall jag få fika med Lotta! :D SÅ himla glad över det. Bästa, bästa Lotta <3

Nu skall jag dricka upp mitt glas cola, andas i två sekunder och sedan styra upp resten av vardagsrummet. Det går mest ut på ”flytta på saker så att de ligger i vägen någon annanstans istället”, men det räcker ju för ikväll. Imorgon hamnar allt i lådor. Jag skall bara lyckas ta ner skiten från vinden också… Undrar om jag kan övertala Toro att hjälpa mig med låd-questet innan vi förstör golvet på min balkong :D

Jag skall se ifall det kan tas lite bilder ikväll. Jag gillar att ha aktuella bilder på bloggen.

Jag ser fram emot att få göra mig snygg, också! Jag har mest slösat runt i pyjamas och rufsigt hår hela månaden, så att få sminka mig lite och ta på något som är snyggare än en sliten t-shirt känns som ett kul projekt :)

 

(PS idag tar jag paus från 15k steg. jag bränner kalorier nog så som jag far omkring med tunga kartonger och högar med seriealbum..!)