Sista orden från 2017

Årets sista inlägg, mina vänner! Hej! Klockan är 19:50 så jag tror inte att allt för många av er kommer att läsa detta – åtminstone inte ikväll. Jag hoppas att ni är ute och firar och är glada!

Idag var jag med den här damen i Strike & Co.s bowlinghall i Gamlestaden och hejade på när hon och hennes pojkvän tävlade. Bestämde även att nästa år tävlar jag också, så vi var inte långt ifrån att beställa klot och skor åt mig, haha! Jag saknar att bowla. Det vore kul att komma igång igen :)

Sedan fick jag skjuts hem och svidade om till världens glittrigaste nyårsklänning (snart inte riktigt lika glittrig – glittret ligger just nu över hela badrummet och soffan i vardagsrummet!)

Olof kom hit vid 17:30 och vi gick ner till Hyttan där vi hade bord bokat för trerätters nyårsmiddag vid 18:00. Nice!

Toast skagen :)

Oxfilé med kantarellsås och potatisgratäng :D

Turkisk glass! :)))))))

…och en liten Baileys/Kahlua (tror vi..?) på det. Nom!

ALLT DETTA inklusive dryck för 289:- whaaaat? Helvilt! Jättegott! :D Nöjd!

Och det var väl allt, hittills. Nu spelar vi TV-spel och chillar inför tolvslaget om fyra timmar. Vi har det bra. Jag är nöjd. Om en månad flyttar jag hit. 2018 blir AWESOME, ok? Jag hoppas att ni har en riktigt fin nyårsafton, omgivna av folk och saker som får er att må bra. 100% ok om ni sitter hemma på sofflocket i pyjamas och pillar i naveln; 100% ok om ni är på klubb och dansar tills ni får skoskav och mascaran rinner. Bara ni är glada, tbh <3

Vi ses nästa år! Tack för att ni hängt med och läst nu i år. Jag borde väl sammanfatta året på något sätt, men det kanske jag gör imorgon eller så. Eller så är det ytterligare ett av alla de där blogglöftena jag ger som aldrig uppfylls ;)

Gott nytt år <3