Torsdag

Jag är ledsen för sent inlägg – jag är så distraherad av Musikhjälpen (och jobb) att jag missar att skriva. Årets ämne berör och jag har suttit med en klump i halsen och tårar i ögonen halva dagen. Jag är glad att det är förkylningstider så att jag kommer undan med att snörvla och snyta mig, för det hade kanske sett dumt ut annars. Å andra sidan är det väl inget fel i att vara en empatisk person som blir ledsen för de fasor barn i världen utsätts för heller, men ja.

Det är torsdag, efter jobb blir det en öl med Michaela och sedan skall jag packa vad som skall med till Gotland imorgon :) Jag har fortfarande inte bestämt mig för ifall jag skall köpa den där boken jag hittade till mommo eller inte. Det är lite knepigt, jag vill så gärna ge henne en bok av en författare jag vet att hon tycker bra om, men det är ju också den där  biten med att hon själv sagt att hon har svårt för att läsa numera. Ögonen, antar jag. Jag funderar även på ifall närminnet spelar in där..? Hennes närminne är ju så trasigt. Det gör henne ledsen. Det gör mig ledsen, för jag vill ju bara att hon skall vara glad. Finaste, bästa, älskade Kaostanten.

Det är 10 dagar till jul och jag har koll på det MESTA. Julklappar är färdigt – det skall bara komma på posten nu, också. Det är väl där jag har en liten stress, ändå. Det är beställt i tid men ibland tar det lite mer tid än man kanske har räknat med. Det BORDE dock komma innan jag åker nästa vecka, men tills jag kan bocka av allt på min lista så är jag ändå lite lätt nervös.

Drabbades imorse av ett väldigt random stresspåslag, och jag vet verkligen inte varför. Hjärtat bultade, kroppstemperaturen steg, blodet rusade i kroppen. Jag försökte säga åt mig själv att sluta vara stressad (eller att identifiera VARFÖR jag var stressad) men det gick väl inte riktigt. Allt löser sig, ju. Förr eller senare.

En viss oro över HUR jag skall få med alla julklappar till Göteborg, förvisso. Det löser sig ju också, jag får bara packa smart. Jag kan ha lite i väskan och sedan resten i en kassa. En av julklapparna är väldigt stor och lite svårare att styra runt vad gäller packning, men JAG FIXAR DET. Tetris! Allt blir bra.

OKEJ. Ha en bra dag! Det tänker jag ha, trots tunga ämnen i radion. Kram på er. Krama om era nära. <3