Kvällsuppdatering:

I STORT SETT helt klar med städandet, men jag tar en snabb paus och käkar en lussekatt och dricker lite cola innan jag gör det sista + hoppar in i duschen. Det är så HIMLA trevligt att komma hem till ett städat hem :D Vilken lyx, hörni!

Martin dyker upp om runt en timme, så jag hinner duscha och klä på mig osv innan dess. Har även köpt en, eh, 25:e öl till jölkalendern pga ogillar en av flaskorna jag stoppat in. Kul för honom; han får två öl den dagen ;) Jag är ju dock övertygad om att han verkligen inte kommer att gilla den ena, därav bonusölen :)

Jag har haft en bra dag hittills! Jag drabbades av ett väldigt oklart stresspåslag förut och blev lite störd av det pga kan inte identifiera vad som stressade mig, men nu känns det bättre igen. Och ögat leker snällt så länge jag håller det på gott humör och mutar det med ögondroppar :)

HELG! Allt är bra! Räkna med lite bilder imorgon/på söndag från ikväll/imorgon, typ! Finmiddag (på, eh, Pinchos lol) och julmarknad och julshow – jag har NOLL att klaga på ändå, och kameran skall ju såklart med :D