Schmorsdag

Ögat är BÄTTRE idag, men det känns fortfarande som att jag har grus i det. Verkar som att jag har repat min hornhinna med mitt hetsiga handduksanvändande. Det är något med mig och handdukar – igår kväll höll jag på att träffa mig själv i SAMMA ÖGA IGEN med en annan handduk! Huuuur?!

I alla fall. Det är 24 dagar till julafton (whee!) och jag är i stort sett klar med julklappar. Jag har dock en envis bunt kvar – det är väl cirka därför de ÄR kvar, för att jag inte har lyckats hitta något åt dem än. Också svårt när man frågar folk vad de önskar sig och får oseriösa svar till …öh… svar. Då får jag improvisera, och det blir nog inte alltid vad folk VILL ha då. Men vad skall man göra?

Jag har sovit gott, och var HELT förvirrad när klockan ringde imorse. Vilken dag är det? VARFÖR? Borde jag jobba?? Vad händer??? men sedan gick jag upp och gjorde mig i ordning och nu sitter jag här på kontoret som en duktig liten kontorsråtta :)

Det är torsdag, jag skall städa färdigt hemma ikväll och jag funderar på att äta chips till middag. Det är inte det minsta nyttigt, men det är gott och vad jag just nu är sugen på. Vågen är trasig så vem kan ens döma mig?! (svar: cirka alla)

Jag VILL få upp julgran och pynt idag, men vi får se hur lång tid städandet tar först. Jag får ladda med en riktigt peppig playlist så att jag håller ångan uppe, och sedan bara KÖRA tills det är färdigt. Vad skönt att ha städat! Jag är fortfarande helt förundrad över hur fint det är i mitt sovrum just nu. Martin kommer ju inte att tro sina ögon, haha! :D

Nåväl. Jag skall dricka upp min apelsinjuice och strax har jag varannan-vecka-möte med min chef. Det regnar, det är sista dagen i november och det är 24 dagar kvar till julafton. Allt är bra, ändå <3 (trots regn)