Pizza Pizza Pie

Godmorgon hälsar pizza-vargen! Eller vad fasen nu detta skall föreställa. Sak samma, hej! Måndag morgon, hur är läget? Har ni en kul vecka på G? Jag har en helt okej vecka att se fram emot, faktiskt! Märkligt nog pepp på morgondagens tvättpass – mest för att det innebär att jag plötsligt har en versatil garderob igen :P På onsdag massage, på fredag middag och på lördag blir det äNTLIGEN årets upplaga av Crazy Christmas Cabaret :D Wooo!

För övrigt skall jag städa färdigt (sista lilla) och sedan julpynta nu i veckan också :D Kanske imorgon, vi får se.

Någonstans skall jag hinna med ett par pass på gymmet + springa lite också. Jag sov så dåligt i nättras så jag har inte ens försökt att ta mig upp för att träna den här morgonen, det får bli så ibland. HELT OKEJ ÄNDÅ. Iochmed att det nu är städat och fint hemma så behöver jag inte stressa över det = kan träna istället :D

Behöver få håll på de sista julklapparna också. Jag har en tydlig lista med vad jag har och inte har till de olika personerna som är inblandade, så jag skall ta en ordentlig funderare på hur jag kan komplettera detta. Just nu har jag dock mer koll än INTE koll, så det är ingen stress. Det är gott om tid kvar att fixa saker, jag får bara se till att få det gjort också ;)

Ha en fin måndag! :D